Освітні перспективи на ІІ семестр 2023-2024 н.р.: виклики та рішення

Сучасні виклики вимагають від нас швидкого переосмислення та перенавчання, щоб успішно адаптуватися до змін в оточуючому світі.
11 січня 2024 року, у Державному навчальному закладі «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» відбувся Єдиний день засідань методичних комісій у формі педагогічного аукціону під назвою «Освітні перспективи на ІІ семестр 2023/2024 н.р.: виклики та рішення». У заході взяли участь директор Олексій ПОЛЯКОВ, заступники директора Тетяна КЕДРОВА та Наталія КВАС, старший майстер Юлія ЯКУНІНА та методист Ольга СЕМЕНОВА, викладачі та майстри виробничого навчання.
Директор Олексій ПОЛЯКОВ відзначив важливість, актуальність проведення заходу для подальшої роботи й розвитку освітнього закладу. Під час заходу учасники мали можливість поділитися досвідом реалізації ефективних форм та методів роботи в умовах змішаного навчання (Лариса ФЕДОТОВА, Ірина КОКІНА, Любов ШТЕФКО, Ольга ОЛЕНЧЕНКО, Павло ЗАГОРУЛЬКО, Лариса КУЛІК, Володимир ДЯДЬКОВ, Олександр ЦИНКУШ). Також розглядалися питання того, як зробити професії для відновлення країни більш привабливими для молоді, зрозуміти свої можливості та вибрати правильну професійну траєкторію. Це передбачає підготовку педагогічного персоналу до нової ролі – носіїв цієї інформації, щоб допомогти молоді. Модераторка заходу Ольга СЕМЕНОВА активно сприяла обміну ідеями та зміцненню спільної мети у вдосконаленні освітньої системи.
Ми віримо в майбутнє нашої освіти – потужне, яскраве та вільне. Реалізація цього майбутнього стає можливою за рахунок спільних зусиль.

З матеріалами виступів можна ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1Kt2YLy9a9bfmdAuhV-iGJlRvtKdh3Wcd?usp=sharing

18-го травня в Україні відзначається «День скорботи і пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу», яка сталася 18-20 травня 1944-го року. А з 2016 року в Україні відзначається також День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. У цей день в державі вшановують памʼять про понад 110 тисяч кримських татар – корінного населення Кримського півострова і однієї з титульних націй України, які […]

Державний навчальний заклад “Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту” запрошує на День відкритих дверей!🗓️ 20 травня 2024🕚 11:00🏛️м.Запоріжжя вул. Глісерна 24а На заході ви дізнаєтеся:✅актуальну інформацію щодо правил прийому у 2024 році;✅познайомитеся з викладачами;✅дізнаєтеся більше про професії, яким навчають в освітньому закладі;✅оглянете аудиторії та майстерні.

Вишиванка – це символ української краси, що йде від серця і є невід’ємною частиною багатогранної української культури!Нехай святкування Дня вишиванки зблизить українців з усіх куточків світу, а давні символи вишиванки наділять нас енергією для перемоги над ворогами!

Ми використовуємо файли cookie. Якщо ви не згодні, щоб ми використовували cookies, відповідним чином встановіть налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту), або не використовуйте наш веб-сайт.

x