Безпека завжди на першому місці!

Сьогодні, 16 січня, представники Національної поліції провели цікаву та детальну лекцію для працівників нашого освітнього закладу про шахрайські схеми, як їх розпізнати та прості правила безпеки.
Дякуємо за набуті знання, що стануть додатковим інструментом у забезпеченні безпеки наших здобувачів освіти та працівників.

18-го травня в Україні відзначається «День скорботи і пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу», яка сталася 18-20 травня 1944-го року. А з 2016 року в Україні відзначається також День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. У цей день в державі вшановують памʼять про понад 110 тисяч кримських татар – корінного населення Кримського півострова і однієї з титульних націй України, які […]

Державний навчальний заклад “Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту” запрошує на День відкритих дверей!🗓️ 20 травня 2024🕚 11:00🏛️м.Запоріжжя вул. Глісерна 24а На заході ви дізнаєтеся:✅актуальну інформацію щодо правил прийому у 2024 році;✅познайомитеся з викладачами;✅дізнаєтеся більше про професії, яким навчають в освітньому закладі;✅оглянете аудиторії та майстерні.

Вишиванка – це символ української краси, що йде від серця і є невід’ємною частиною багатогранної української культури!Нехай святкування Дня вишиванки зблизить українців з усіх куточків світу, а давні символи вишиванки наділять нас енергією для перемоги над ворогами!

Ми використовуємо файли cookie. Якщо ви не згодні, щоб ми використовували cookies, відповідним чином встановіть налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту), або не використовуйте наш веб-сайт.

x