День безпечного інтернету

Педагоги ДНЗ “ЗЦПТОВТ” на одній хвилі з усіма освітянами України!!! Ми долучилися до встановлення Національного рекорду!

8 лютого 2022 року в Україні відбулася визначна подія – Всеукраїнський онлайн-флешмоб “Разом до найкращого Інтернету”, який був приурочений до Дня безпечного Інтернету. Захід відбувся в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України. Цікавим був той факт, що вчора був встановлено Національний рекорд – одночасно понад 41000 освітян долучилося до онлайн-флешмобу і разом перевірили надійність цифрових інструментів Google Classroom та Google Jamboard, щоб забезпечити надійний і безпечний процес для взаємодії між викладачами та учасниками віртуальних кімнат.Захід провела сертифікований тренерка Google for Education Антоніна Букач Антоніна Букач Під час заходу тренерка провела одночасно онлайн- та оффлайн-заняття у віртуальній власній кімнаті та опрацьовувала завдання з учасниками майстер-класу в прямому ефірі.Головним координатором Дня безпечного Інтернету в світі є некомерційна організація Insafe (European Safer Internet Network), яка складається з національних центрів, створених за участю Єврокомісії.В Україні День безпечного інтернету відзначається з 2009 року.

Ми завжди тримаємо руку на пульсі життя країни та всього світу!

ДКА у групі 19-20

27 червня 2024р у ДНЗ “Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту” відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі 19-20 за професією “Моторист (машиніст), матрос”. Шановні випускники!Бажаємо вам відкрити для себе безмежний світ можливостей! Нехай ваша дорога буде світлою та наповненою добром і любов’ю.Попутного вітру у вітрила!

 28 років тому Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла Конституцію України. Найдемократичніша, як її назвали у світі, українська Конституція проголосила, що держава обрала власний шлях для розвитку, і визначила: головною у цій державі є людина. Її прагнення, її інтереси, її цінності, […]

ДКА у групі 3-5

26 червня 2024р у ДНЗ “Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту” відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі 3-5 за професією “Кухар, офіціант”. Шановні випускники! Бажаємо вам особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Успіхів у вашій майбутній діяльності!

Ми використовуємо файли cookie. Якщо ви не згодні, щоб ми використовували cookies, відповідним чином встановіть налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту), або не використовуйте наш веб-сайт.

x