Державна кваліфікаційна атестація

08 лютого 2022 року  була проведена Державна кваліфікаційна атестація у групі №69, здобувачі освіти якої навчалися за професією «Матрос, електрозварник ручного зварювання».

Державна кваліфікаційна комісія розглянула матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного випускника. Заслухали їх пояснення щодо виконання кваліфікаційних пробних робіт, письмових екзаменаційних або творчих робіт. Було проведено опитування в межах вимог кваліфікаційних характеристик з кожної професії. За рішенням Державної кваліфікаційної комісії всім випускникам групи №69 присвоєно кваліфікацію з професій: «Матрос другого класу, електрозварник ручного зварювання третього розряду».

Члени комісії привітали випускників з отриманням дипломів кваліфікованого робітника, а особливо Гимона Миколу, Одіяка Дмитра та Уса Даніїла, які отримали дипломи з відзнакою.

ДКА у групі 19-20

27 червня 2024р у ДНЗ “Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту” відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі 19-20 за професією “Моторист (машиніст), матрос”. Шановні випускники!Бажаємо вам відкрити для себе безмежний світ можливостей! Нехай ваша дорога буде світлою та наповненою добром і любов’ю.Попутного вітру у вітрила!

 28 років тому Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла Конституцію України. Найдемократичніша, як її назвали у світі, українська Конституція проголосила, що держава обрала власний шлях для розвитку, і визначила: головною у цій державі є людина. Її прагнення, її інтереси, її цінності, […]

ДКА у групі 3-5

26 червня 2024р у ДНЗ “Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту” відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі 3-5 за професією “Кухар, офіціант”. Шановні випускники! Бажаємо вам особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Успіхів у вашій майбутній діяльності!

Ми використовуємо файли cookie. Якщо ви не згодні, щоб ми використовували cookies, відповідним чином встановіть налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту), або не використовуйте наш веб-сайт.

x