Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області було проведено конкурс “Молекулярна кухня: страви, що ламають стереотипи”.
Основною метою конкурсу було активізувати творчий та інноваційний потенціал студентів, заохотити до експериментальної роботи та показати практичне застосування міждисциплінарних знань (хімія, біологія, фізика, математика) у створенні інноваційних, науково обґрунтованих і економічно ефективних харчових рішень.
10 грудня було підведено підсумки і оголошено результати ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ “Молекулярна кухня: смак-код технологія”.
Щиро ВІТАЄМО КОМАНДУ “Quantum Taste” та їхніх викладачів-консультантів з ll МІСЦЕМ!
Бажаємо вам не зупинятися на досягнутому, продовжувати поєднувати науку з практикою та сміливо втілювати найінноваційніші ідеї!
11.12.2025
Головна новина


