Обласний конкурс української пісні «Ти будеш жити вічно, Україно!»

Українська пісня має глибокі історичні коріння, що сягають давніх часів. Вона є частиною національної культури й допомагає зберігати та передавати спадщину поколінь. Українська пісня є важливим способом виразу почуттів, емоцій та думок народу. Вона може відображати радість, сум, любов, біль, співчуття та інші аспекти людського життя. Саме тому, протягом лютого-березня 2024 року було проведено обласний конкурс української пісні «Ти будеш жити вічно, Україно!» серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Захід проходив у дистанційному форматі. 
За підсумками конкурсу здобувачка освіти 3 курсу, групи 13-14 Бірка Крістіна посіла ІІІ місце. Вітаємо Крістіну та бажаємо їй нових здобутків!

Вишиванка – це символ української краси, що йде від серця і є невід’ємною частиною багатогранної української культури!Нехай святкування Дня вишиванки зблизить українців з усіх куточків світу, а давні символи вишиванки наділять нас енергією для перемоги над ворогами!

Війна призвела до закриття освітніх закладів, що у свою чергу ускладнило здобувачам освіти доступ до їхнього основного права — права на освіту. Тому ЮНІСЕФ підтримує навчальний процес в Україні.Нові пристрої в тимчасове користування отримали здобувачі освіти нашого закладу з числа вразливих категорій. Обладнання було отримане за підтримки Запорізької обласної військової адміністрації та Департаменту освіти і […]

День сім’ї

День сім’ї в Україні цього року відзначають разом із Міжнародним днем сім’ї. “З родини йде життя людини”– говорить українська народна мудрість. Родина завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Саме в родині вона черпає сили та натхнення. Справжня сім’я робить людину більш згуртованою, душевною, стійкою до різних негараздів. Зародження міцної та […]

Ми використовуємо файли cookie. Якщо ви не згодні, щоб ми використовували cookies, відповідним чином встановіть налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту), або не використовуйте наш веб-сайт.

x