Україна починається з тебе

Сьогодні, у Міжнародний день рідної мови, відбувся фінал Обласного конкурсу відеопоезії “Україна починається з тебе”. Мета конкурсу – популяризувати надбання класичної та сучасної української поезії та підвищувати культурний розвиток здобувачів освіти.

Наш заклад представляла талановита та здібна учениця ІІІ курсу Ліза Крошка, яка вразила компетентне журі своїм майстерним виступом. Вітаємо Лізу з перемогою – ІІ місцем у Конкурсі!

19-21 квітня 2024 року в м. Запоріжжя відбулася ІІІ Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Військово-історичні події на теренах України: минуле і сучасність», організована КЗ “Центр туризму” ЗОР.У цій конференції від нашого закладу з доповіддю “Холодна зброя часів запорозького козацтва” виступив учень 1 курсу (гр. 1-2 “Моторист (машиніст) матрос”) ХІМІЧ МАКСИМ (керівник викл. української мови та літератури […]

26 квітня 2024 року виповнюються 38-мі роковини Чорнобильської катастрофи. Чорнобиль – це ТРАГЕДІЯ, ПОДВИГ, ПАМ’ЯТЬ. Здобувачка освіти групи 17-18 Холодова Олександра намалювала картину “У Чорнобиля немає часу”, щоб нагадати про ядерну загрозу людській цивілізації.

Колектив Державного навчального закладу “Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту” долучився до благодійної акції “Спільними зусиллями”. Вчергове беремо участь у заходах, спрямованих на підтримку військовослужбовців. Дякуємо КЗ “Обласний центр патріотичного виховання молоді” за організацію такої потрібної справи.

Ми використовуємо файли cookie. Якщо ви не згодні, щоб ми використовували cookies, відповідним чином встановіть налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту), або не використовуйте наш веб-сайт.

x