Обласний онлайн-семінар викладачів природничого циклу ЗП(ПТ)О Запорізької області

09 грудня 2021 року на платформі Zoom пройшов обласний семінар викладачів природничого циклу (хімія, біологія, екологія) закладів професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області за темою «Дидактичні моделі освітнього процесу для організації умов навчально-пізнавальної діяльності учнів».

Поділились власним досвідом та презентували свої напрацювання спікери Ольга Катаєва, Олена Шевцова, Лариса Федотова, Наталія Іванова.

Лариса Федотова, викладачка хімії, біології і екологоії нашого закладу освіти, представила змістовну доповідь на тему «Використання інноваційних технологій та експериментів при викладанні природничих дисциплін». Лариса Олександрівна продемонструвала диференційований підхід у формуванні позитивної мотивації здобувачів освіти до навчання, ефективні методи і прийоми роботи з обдарованю молоддю.

26 квітня 2024 року виповнюються 38-мі роковини Чорнобильської катастрофи. Чорнобиль – це ТРАГЕДІЯ, ПОДВИГ, ПАМ’ЯТЬ. Здобувачка освіти групи 17-18 Холодова Олександра намалювала картину “У Чорнобиля немає часу”, щоб нагадати про ядерну загрозу людській цивілізації.

Колектив Державного навчального закладу “Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту” долучився до благодійної акції “Спільними зусиллями”. Вчергове беремо участь у заходах, спрямованих на підтримку військовослужбовців. Дякуємо КЗ “Обласний центр патріотичного виховання молоді” за організацію такої потрібної справи.

Українська пісня має глибокі історичні коріння, що сягають давніх часів. Вона є частиною національної культури й допомагає зберігати та передавати спадщину поколінь. Українська пісня є важливим способом виразу почуттів, емоцій та думок народу. Вона може відображати радість, сум, любов, біль, співчуття та інші аспекти людського життя. Саме тому, протягом лютого-березня 2024 року було проведено обласний […]

Ми використовуємо файли cookie. Якщо ви не згодні, щоб ми використовували cookies, відповідним чином встановіть налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту), або не використовуйте наш веб-сайт.

x