Фестиваль відеопоезії “Мова – це кордон!”

Цьогоріч фестиваль відеопоезій зібрав  тих, хто по-справжньому закоханий у рідну мову, в українське слово! Учні І-ІІ курсів проявили  свої здібності в декламуванні поезій сучасних українських поетів.
Відкриває фестиваль поезії учень 1 курсу (проф. “Моторист (машиніст), матрос”) ГОРДІЄНКО АРТУР, прочитавши поезію Миколи Пироженка “Рідна мова”.

Вірш Любові Відути “Із мовою” читає учениця 2 курсу БАБІЧ ОЛЕКСАНДРА. Олександра талановита, розумна, відповідальна і завжди усміхнена дівчина.

Вірш Т. Масенко “Краса рідної мови” читає учень 1 курсу (проф. “Моторист (машиніст), матрос” МАРК САЛІМОВ.
Марк активний, цілеспрямований, веселий хлопець, який впевнено крокує за своєю мрією.

Вірш “Рідна мова” Юлії Косинської читає учениця 1 курсу ХОЛОДОВА ОЛЕКСАНДРА (проф. “Кухар судновий, офіціант судновий”). Олександра дуже талановита дівчина і ми про неї ще не раз почуємо!

Вірш “Рідна мова” Спепана Жупанина читає учень 1 курсу ВЄЛЬЧЕВ МИКИТА (проф. “Кухар судновий, офіціант судновий”). Микита розумний хлопець, який ще не раз здивує і вразить нас своїм талантом, наполегливістю й старанністю!

Вірш Василя Сосюрченка “Мені казав один ханжа…” читає учень 1 курсу БАБАЧЕНКО АНТОН (проф. “Моторист (машиніст), матрос”). У Антона є мрія – побачити відновлену, відроджену й відбудовану найкращу країну в світі – Україну! Антоне, це не мрія! Це мета! І все у ваших руках!

Вірш Любові Забашти “Рідна мова” читає учень 1 курсу НАЙДЬОНОВ ОЛЕКСАНДР (проф. “Моторист (машиніст), матрос”). Олександр активний, енергійний, впевнений й відповідальний хлопець. Він мріє стати капітаном і подорожувати світом. Тож побажаємо йому реалізувати свою мрію!

Вірш О. Василенко “Я – українка!” читає учениця 2 курсу ЛАГОДА КАТЕРИНА (проф. “Кухар; кухар судновий; офіціант судновий”). Катерина любить читати, малювати, готувати. Вона мріє стати кухарем і годувати всіх українців смачними і вишуканими стравами!

ДКА у групі 19-20

27 червня 2024р у ДНЗ “Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту” відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі 19-20 за професією “Моторист (машиніст), матрос”. Шановні випускники!Бажаємо вам відкрити для себе безмежний світ можливостей! Нехай ваша дорога буде світлою та наповненою добром і любов’ю.Попутного вітру у вітрила!

 28 років тому Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла Конституцію України. Найдемократичніша, як її назвали у світі, українська Конституція проголосила, що держава обрала власний шлях для розвитку, і визначила: головною у цій державі є людина. Її прагнення, її інтереси, її цінності, […]

ДКА у групі 3-5

26 червня 2024р у ДНЗ “Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту” відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі 3-5 за професією “Кухар, офіціант”. Шановні випускники! Бажаємо вам особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Успіхів у вашій майбутній діяльності!

Ми використовуємо файли cookie. Якщо ви не згодні, щоб ми використовували cookies, відповідним чином встановіть налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту), або не використовуйте наш веб-сайт.

x