Міжнародний день кухарів

Щорічно 20 жовтня своє професійне свято – День кухаря – відзначають кухарі та кулінари всього світу.

Робота кухаря вимагає від людини терпіння, гарне здоров’я, освіту і навички. Оволодіти цим мистецтвом самостійно практично неможливо – завжди потрібний приклад і порада людини, яка вміє готувати. У нашому закладі освіти є всі умови для того, щоб оволодіти знаннями та навичками, необхідними в професії кухар, а наші майстри виробничого навчання та викладачі радо допоможуть у цьому.


Тож, шановні колеги, вітаємо з професійним святом! Бажаємо шедевральних страв, нових корисних рецептів, високих оцінок за старання і невпинну працю. Готуйте з любов’ю, і успіх чекає вас неодмінно.

25 січня 2025 року відбувся ІІІ обласний етап ХХV Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.Від ДНЗ “Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту” взяла участь учениця 3 курсу Горощук Емма (керівник – викл. української мови та літератури Кокіна Ірина Анатоліївна).Сьогодні оголошено результати Конкурсу і ми щиро вітаємо Емму та її керівника з перемогою – […]

29 січня в Україні віддають шану українським курсантам, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році, саме тому викладач Кокіна І.А. провела виховну годину з учнями гр. 5-6 (1 курс, проф. “Кухар судновий, офіціант судновий”) на тему “Пам’ятай про Крути…”.

Історія – це зброя і найбільш небезпечна, бо не вбиває, а змінює свідомість, мотивує людей. 29 січня 1918 року. Збройне зіткнення на залізничній станції біля села Крути. Учасники події: невеликий загін з боку юної Української Народної Республіки (близько 600 чоловік) і знаменита «Червона армія Радянської Росії», яка значно перевищує своїх вимушених супротивників числом, бойовим потенціалом […]

Ми використовуємо файли cookie. Якщо ви не згодні, щоб ми використовували cookies, відповідним чином встановіть налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту), або не використовуйте наш веб-сайт.

x