З Днем матері!


Ще в колисці немовля Слово «мама» вимовля.

Найдорожче в світі слово

Так звучить у рідній мові:

Мати, Матінка, Матуся, Мама, Мамонька, Мамуся!

Називаю тебе я,

Рідна ненечко моя!

У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. Святкування стало популярною і доброю сімейною традицією.
Безумовно, День матері – це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їхнім святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Бажаємо мирного неба, доброго здоров’я, радості й гордості за своїх дітей!

ДКА у групі 19-20

27 червня 2024р у ДНЗ “Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту” відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі 19-20 за професією “Моторист (машиніст), матрос”. Шановні випускники!Бажаємо вам відкрити для себе безмежний світ можливостей! Нехай ваша дорога буде світлою та наповненою добром і любов’ю.Попутного вітру у вітрила!

 28 років тому Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла Конституцію України. Найдемократичніша, як її назвали у світі, українська Конституція проголосила, що держава обрала власний шлях для розвитку, і визначила: головною у цій державі є людина. Її прагнення, її інтереси, її цінності, […]

ДКА у групі 3-5

26 червня 2024р у ДНЗ “Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту” відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі 3-5 за професією “Кухар, офіціант”. Шановні випускники! Бажаємо вам особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Успіхів у вашій майбутній діяльності!

Ми використовуємо файли cookie. Якщо ви не згодні, щоб ми використовували cookies, відповідним чином встановіть налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту), або не використовуйте наш веб-сайт.

x