ДКА у групах 15 і 17

31 січня 2022 р. була проведена Державна кваліфікаційна атестація в групах 15 і 17 за професією «Кухар, офіціант». Державна кваліфікаційна комісія розглянула матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного випускника, заслухали їх пояснення щодо виконання кваліфікаційних пробних робіт, письмових екзаменаційних робіт, творчих проектів. Було проведено усне опитування в межах вимог кваліфікаційних характеристик з кожної професії.

Члени комісії привітали здобувачів освіти груп 15 і 17 з присвоєнням освітньо-кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник» з набутих професій і отриманням дипломів. За рішенням конкурсної комісії 19 здобувачів освіти продовжать навчання на третьому  рівні ПТО за професією «Кухар» 5 розряду.

28 лютого, в ДНЗ “Запорізькій центр професійно-технічної освіти водного транспорту” відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки загиблим Героям – Глібу Рябушіну та Сергію Прокоповичу. Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали шану світлій пам’яті Глібу, Сергію та всім воїнам, які загинули у боротьбі за свободу України. Відтепер пам’ятний знак на стіні закладу освіти буде постійним спогадом […]

Сьогодні відбулася виховна година, до якої всі готувалися, яку всі чекали (Керівник – Кокіна Ірина). Хіба ми могли пропустити подію такого масштабу? Хіба ми могли не згадати про нашу сучасницю, яка вже стала легендою? 19 березня свій 95-річний ювілей відзначає Ліна Костенко –  жінка-епоха, чиє слово завжди було сильнішим за будь-які обмеження. Вона пережила періоди […]

День українського добровольця — це день, коли вся країна віддає шану тим, хто першим став на захист незалежності та територіальної цілісності України. Відзначається щорічно 14 березня, нагадуючи про героїзм і самопожертву тих, хто, не чекаючи наказів чи примусу, за покликом серця взявся за зброю, аби боронити рідну землю. Історія українського добровольчого руху — це історія […]

03 березня у ДНЗ « Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» відбувся колоквіум педагогічних працівників кулінарного циклу на тему: «Упровадження цифрових технологій для формування професійних компетенцій здобувачів освіти в умовах сучасного освітнього простору». Мета заходу: Обговорення актуальних питань щодо використання цифрових технологій в освітньому процесі. Визначення ефективних методів та інструментів для формування професійних компетенцій. Обмін […]

Ми використовуємо файли cookie. Якщо ви не згодні, щоб ми використовували cookies, відповідним чином встановіть налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту), або не використовуйте наш веб-сайт.

x